Показовий День ЦЗ у Самбірській гімназії

/Files/images/День ЦЗ10.JPG У Самбірській гімназії був важливий день – показовий День цивільного захисту. Він проводиться з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та навчання, як діяти в надзвичайних ситуаціях. Це також підведення підсумків навчальних занять з предметів «Основи здоров’я», «Основи безпеки життєдіяльності», «Захист Вітчизни» та інших предметів навчального плану.

Проведення таких Днів ЦЗ сприяє виробленню навичок грамотно і чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя, сприяють вихованню високих морально-психологічних якостей .

/Files/images/ЦЗ.JPG

Директор гімназії Якубовська С.А. ознайомила з наказом по Самбірській гімназії №50 від 19.04.2017 р. «Про проведення «Дня ЦЗ у Самбірській гімназії» та з Планом проведення Дня ЦЗ та комплексного об’єктового тренування у Самбірській гімназії.

Після об’єктових тренувань, проведених у військовій частині, було зачитано підсумковий наказ . В.о. начальника відділу освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради Ухач С.А. нагородив грамотами за активну участь і особистий внесок під час підготовки і проведення заходів Дня ЦЗ учителів Червецьку Т.М., Казновську Л.С., Попадин Р.М., Убоженко В.В. , Тимців М.М., Шварц Д.Ю., учнівські колективи 3-А,3-Б, 5-А, 5-Б, 6-А, 6-Б класів.

/Files/images/ЦЗ1.JPG

За особливу участь та розвиток умінь , навичок грамотно та чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях щодо захисту здоров’я та життя гімназистів та удосконалення теоретичних та практичних навичок щодо наслідків надзвичайних ситуацій оголошено подяку особовому складу в/ч А3817.

/Files/images/ЦЗ2.JPG

За формування та розвиток високих морально-психологічних якостей гімназистів ліквідаторам ЧАЕС Васік Б.М.,Мазнику М.І., Лисовичу В.І. оголошено подяки.

Представник навчально-методичного центру ЦЗ Львівської області Дуб Степан Миколайович оцінив організацію проведення методичного супроводу в Самбірській гімназії з підготовки та проведення Дня цивільного захисту на відмінно.

/Files/images/ЦЗ7.JPG/Files/images/ЦЗ8.JPG

/Files/images/ЦЗ4.JPG

Присутні на показовому Дні ЦЗ

1. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Зрем’як Наталія Романівна

2. Представник навчально-методичного центру ЦЗ Львівської області Дуб Степан Михайлович

3. В.о.начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій оборонно-мобілізацйної роботи та ЦЗ населення м.Самбора Зікій Микола Петрович

4. Доцент кафедри природничо-математичної освіти Львівського обласного інституту післядипломної освіти , заслужений працівник освіти України Шаромова Віра Радіонівна.

5. Начальник відділу з питань інформаційної політики і зв’язків з громадськістю, депутат міської ради, голова піклувальної ради гімназії Криванчик Галина Анатоліївна.

6. В.о.начальника відділу освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради Ухач Святослав Святославович.

7. Заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради Лисейко Богдан Ярославович

8.Спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради Квасниця Роман Миколайович

9. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи Васік Богдан Михайлович, Мазник Михайло Іванович

10. Директори та завучі шкіл міста Самбора

Кiлькiсть переглядiв: 443

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.