«Різдво – велична зустріч людей з Богом

«Різдво – це велична зустріч людей з Богом. І ми ідемо на цю зустріч, щоб відчути Віра , Надія та Милосердя. Саме через них ми входимо у близьке спілкування з Господом Богом.

Такими словами. сповненими добра,миру,спокою, після традиційної понеділкової молитви, яку читає Білий Дмитро, розпочалась перша після зимових канікул лінійка духовності в Самбірській гімназії. Про значення і святкування Різдва зворушливими словами розповіла вчитель зарубіжної літератури Ярема О.М. Гімназисти уважно слухали проникливі слова , які сприймалися серцем кожного присутнього на лінійці.

Славили і величали Народжене Дитятко, дякували Йому за безмежну Красу , Доброту і Любов та щиро просили в Ісусика , щоб Він Своєю ручкою поблагословив кожну родину, нашу Україну і цілий світ.

А далі Оксана Миколаївна сказала , що наступним величним святом різдвяного циклу є День Охрещення Ісуса Христа у річці Іордані , і це свято називають Богоявленням Господнім, що після Служби Божої в цей день священики здійснюють велике Йорданське водосвяття. І віруючі п’ють освячену воду, обов’язково окроплюють нею свої помешкання , цим самим очищуючи себе і всю родину від злих сил та від недуг.

На лінійку був запрошений отець Тарас Рисей. Звертаючись до учнів, учителів, отець у своєму виступі поблагословив усіх на щасливе та успішне навчання та щедро окропив свяченою водою, а потім освятив і всі навчальні кабінети.

Прощаючись з гімназистами, отець Тарас щиро побажав всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, миру і злагоди як у душі кожного, так і в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.