Обласний чемпіонат з брейн-рингу

Жодна школа не може випускати спеціаліста високої кваліфікації. Спеціалістом робить його власна діяльність. Треба лише, щоб він умів учитися, учитися все життя. Школа прищеплює учням культуру, любов до справи. Кожен школяр повинен опанувати основи знань, критично їх засвоїти. Він повинен уміти знаходити знання яких не вистарчає, знати, де їх можна знайти і як ними скористатися, адже «мудрим ніхто не вродився, а навчився», «навчати можна лише того, хто хоче вчитися».

Однією із нових нетрадиційних форм проведення позакласних заходів є різноманітні інтелектуальні ігри, а саме « Брейн - ринг».

20 листопада, в приміщенні фізико-математичного факультету Дрогобицького педуніверситету ім. І.Франка проходив обласний чемпіонат з брейн-рингу серед учнів 8-9 та 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області. Брейн -ринг організовано з метою розвитку творчих здібностей школярів та підвищення інтересу учнів загальноосвітніх навчальних закладів до інтелектуальних змагань, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, формування та розвитку у школярів умінь та навичок на високому рівні викласти та обґрунтувати свою точку зору щодо поставленої задачі, працювати індивідуально та в колективі; здійснювати самостійну пошукову роботу, дискутувати та полемізувати.

Організаторами обласного чемпіонату з брейн-рингу є департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» та Дрогобицький педагогічний ліцей.

Місто Самбір представляли 2 команди Самбірської гімназії у складі:

Кульчицька Зоряна, Рогач Марта, Сілецька Юлія, Заріцька Олена, Крілевич Лілія, Писарський Олег, Романенко Володимир, Дзюба Лілія, Старенький Андрій, Крижанівський Юрій, Ленець Роман, Коваль Марта, Клименко Вікторія, під керівництвом: педагога-організатора Хомик Алли Михайлівни, практичний психолог Попадин Руслана Михайлівна, соціальний педагог Гец Любов Богданівна.

Всі команди були налаштовані тільки на перемогу, грали безкомпромісно, демонструючи високий рівень знань, кмітливості та командної співпраці.

Гра складалася з трьох турів: відбіркового, півфінального та фінального.

Фінал видався дуже важким, питання цього раунду були складними і вимагали від гравців високого рівня знань, адже за першість змагалися не дві, а три команди за коловою системою

Команда Самбірської гімназії у складі: Коваль Марти, Писарського Олега, Кульчицької Зоряни, Рогач Марти, Сілецької Юлії, Заріцької Олени та Крілевич Лілії показала яскравий приклад того, як слід боротись за перемогу, впевнено обійшовши в фінальному турі обидві команди-конкурентки і здобула І місце на обласному чемпіонаті з брейн-рингу.

Дирекція Самбірської гімназії висловлює щиру подяку гімназистам та усім педагогам за здобуту перемогу, яка є результатом багаторічної, натхненої плідної праці

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.