Благодійна ярмарка

Напередодні свята Миколая, коли кожен чекає на втілення найзаповітніших мрій та задумується над добрими вчинками гімназійний парламент запропонував провести у стінах гімназії благодійну ярмарку «Творім добро».

Уся школа підтримала чудову ідею і втілила її у життя. 16 грудня у Самбірській гімназії панував дух Новорічних та Різдвяних свят: лунали колядки, пахло прянощами, смаколиками, виблискували ліхтарі ялинки та щирі дитячі посмішки.

Кожен клас під керівництвом наставників та їхніх батьків підготував найрізноманітніші кондитерські вироби: пампушки, тістечка, кексики, торти, пряники, горішки і не тільки. Учні продавали і власні вироби: вітальні листівки, ляльки-мотанки, вироби з бісеру, з паперу. Усі не перелічити.

В актовому залі кожен мав змогу відвідати майстер-класи, які проводили самі гімназисти: квілінг, бісер, вишивка, малюнок, аквагрим, макраме, манікюр, моделювання з повітряних кульок, вироби з паперу, з ниток, з пластику.

Спалахи від фотоапаратів не припинялися, адже кожен хотів запам’ятати цей день надовго і сфотографуватися з чудовою ялинкою, на якій розмістилося безліч відбитків дитячих долонь із вказаними іменами учнів, учителів, батьків - усіх тих хто долучився до благодійної акції.

Представники гімназійного парламенту кожного класу передали президії ГП отримані від ярмарки кошти , які були витрачені на благодійність. Значна частина коштів передана на потреби Євромайдану; також отримали подарунки вихованці Самбірської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступеня «Берегиня»; люди похилого віку будинку «Милосердя», та потребуючі учні.

Висловлюємо подяку усім батькам, учителям, учням, які активно долучились до доброї справи
Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.