Уроки для учнів Самбірської гімназії на MOZAWEB

УРОКИ НА РЕСУРСІ ОНЛАЙН MOZAWEB

Шановні гімназисти!

Ми впевнені, що ви ознайомились із цікавим ресурсом Mozaweb. Цей ресурс дає учням вивчати будь-який предмет онлайн.

Багатомовна версія mozaBook— це багатюще різнопланове наповнення та навчальні інструменти майже трьома десятками мов. Компанія надає доступ до всіх підручників та посібників EdPro і методичних рекомендацій з біології, хімії та природознавства. Школярі зможуть самостійно вивчати інформацію з сайту mozaWeb, а ще отримувати від своїх учителів посилання на підготовані уроки із завданнями. Тому працюємо, навчаємося дистанційно і дбаємо про здоров'я близьких та усіх в нашій країні.

Сьогодні ми надаємо посилання до перших уроків, створених програмою MozaBook, які ви можете переглядати, вивчати в онлайн ресурсі MozaWeb.

Звичайно, що доступ до цих уроків можуть мати ті учні, які зареєструвалися на сайті: https://ua.mozaweb.com/. При реєстрації на цьому сайті потрібно вибрати навчальний заклад Самбірська гімназія.

Якщо ви зареєстровані на цьому ресурсі, то заходьте на сайт https://ua.mozaweb.com/ , введіть свій логін і пароль, а потім клацніть на Мої завантаження(на профілі користувача) => Обміни зі мною.

Щоб легше вам було це зробити виставляємо скріншоти:

/Files/images/moz1.png

/Files/images/moz2.png

/Files/images/moz3.png

Якщо у вас щось не виходить пишіть на адресу: kuzbyt@gmail.com

Завжди будемо раді вам допомогти.

ЗАПРОШУЄМО ВЧИТЕЛІВ ДО СПІВПРАЦІ!!!

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.